Obsah tejto web stránky je vhodný len pre osoby
staršie ako 18 rokov

Deň
Mesiac
Rok

Ak by to bolo ľahké,
nestálo by to za to

Zlatý Bažant 73

Vlastný slad, špeciálne kvasinky, dvojité rmutovanie či extra dlhých 6 týždňov varenia. A to všetko podľa originálneho receptu z roku 1973. Pýtate sa, či sa nám tá námaha vyplatí?

Totálne! Veď ak by to bolo ľahké, nestálo by to za to. Preto je Zlatý Bažant ’73 náš najlepší ležiak.

NESTAČÍ HO LEN DOBRE UVARIŤ,
ALE AJ PORIADNE NAČAPOVAŤ

Perfektne čistý pohár ochladený vo vode, čapovanie pod 45° a krásne krémová pena zarovnaná po okraj. To je len malá ochutnávka toho, čo treba splniť, aby ste si náš najlepší ležiak vychutnali v tej najlepšej kvalite.

Zaujíma vás viac? Odhaľte všetky Zlaté pravidlá čapovania ’73 s naším pivným expertom!

Play

Zlaté pravidlá čapovania 1:
Ako načapovať pivnú penu

Play

Zlaté pravidlá čapovania 2:
Na čo je pivná pena

Play

Zlaté pravidlá čapovania 3:
Pivný pohár

Play

Zlaté pravidlá čapovania 4:
Ako správne čapovať

AKADÉMIA PIVA

MÁTE PODNIK A ČAPUJETE ZLATÝ BAŽANT?

Barmanov naozaj školíme po celom Slovensku. Preto Zlatý Bažant s radosťou pomôže každému, komu na kvalite piva a správnom servírovaní záleží tak ako nám.Prihláste sa do našej Akadémie piva a pridajte sa k top podnikom, v ktorých 73-ka chutí najlepšie!

ZISTIŤ VIAC

ZLATÉ PRAVIDLÁ ČAPOVANIA 1: Ako načapovať pivnú penu

Prečo je pre nás niekedy pivná pena sklamaním? Ako má vlastne vyzerať dobrá pena? Odpovedá náš majster!